Kakvo rublje odjenuti za prva tri dejta

Zašto spominjemo prva tri? Jer je statistički dokazano da ćete na jednom od njih, najvjerojatnije onom trećem, sa svojom simpatijom završiti u krevetu. Nemojte dopustiti da vam užitak tih prvih romantičnih susreta upropaste preuske tange, ružne stezne gaće ili neposlušni grudnjak koji se odbija otkopčati 

„Čedni“ bijeli komplet ili provokativna crna čipka? Stezne gaće a la Bridget Jones ili minijaturna tanga a la Kim Kardashian? S push-up efektom ili au naturelle? Začinjeno samostojećim čarapama i halterima ili minimalitički? Je li politički korektno već na prvom dejtu muškarcu dati materijala za sanjarenje nošenjem seksi bralette grudnjaka ispod poluprovidne košulje dubokog dekoltea, ili ga je u toj ranoj fazi upoznavanja bolje pustiti da nagađa što nosite ispod odjeće. „ Nije istina da muškarce kod žena ne zanima dubina. Zanima. Samo ne intelekta već dekoltea“, davno je konstatirala slavna glumica Zsa Zsa Gabor, koja je nakon svojih 99 godina i sedam brakova očito znala o čemu priča. Sumnjamo, doduše, da je ta holivudska ljepotica bila previše nervozna uoči svojih prvih dejtova,  s obzirom na njihovu količinu tj. broj ljubavnika i muževa - kako se šalila „što svojih, što tuđih“- koji su joj prodefilirali kroz život. Za one od nas koji nemaju Zsa-Zsin cool stav (a ni toliko entuzijazam), te prije prvog dejta osjećaju nervozu i provode sate pred ogledalom razmišljajući što odjenuti, kako gore tako i ispod, donosimo vam par prijedloga.

RUBLJE ZA PRVI DEJT

Da biste ga odabrali, prvo vam moramo postaviti jedno važno pitanje. Je li vam običaj spavati s muškarcem tako brzo? Ako se to dosad još nikad nije desilo (jer prvo želite nekog malo bolje upoznati i opustiti se), onda vjerojatno neće ni ovaj put. Stoga nema potrebe da uoči izlaska jurite u trgovinu s donjim rubljem u potrazi za seksi kompetom. Bit će vremena za to. Vaš će vas partner tijekom tog prvog izlaska procjenjivati na temelju dvije stvari: onog što vidi i onog što čuje. U taj vizualni moment ulazi svašta: izgled vašeg lice i tijela, vaše držanje, vaša linija, stav, neke nesvjesne kretnje koje činite, kao i vaša odjeća. Ono što se od donjeg rublja u ovoj fazi dejtanja očekuje jest da bude u službi vašeg outfita i tijela tj. da istakne vaše tjelesne atribute, a prikrije „mane“. Slobodno odjenite stezne gaćice ili korzet ako mislite da će vaša linija tako dobiti bolje konture a vi više samopouzdanja. Push-up grudnjak također je dobra ideja, kao i gaćice s umecima koji će zaobliti vašu guzu. Možda to nisu najudobniji komadi rublja no prvi dejt je trenutak ispitivanja, testiranja, odmjeravanja...svega onog što, htjeli si priznati ili ne, u nama izaziva nervozu, od koje nećete ni primjetiti neudobnost korzeta, steznika ili push-up grudnjaka. On bi, s druge strane, mogao primjetiti vaše jedre grudi, uzani struk i oblu guzu. I te ih večeri, kad se sam vrati kući, posjetiti u snovima.

RUBLJE ZA DRUGI DEJT

Drugi dejt je već opasna zona. Činjenica da je zakazan svjedoči o tome da se jedno drugome jako sviđate. Ili barem dovoljno sviđate da postoji mogućnost seksa. Ružne i praktične steznik gaće i tajice više nisu opcija, osim ako želite rekreirati scenu iz filma „Dnevnik Bridget Jones“ u kojoj Daniel Cleaver u nevjerici gleda „bapske gaće“ svoje zaposlenice u jednom pijanom klinču nakon posla. Gaćice s umecima na guzi također više ne dolaze u obzir. Rublje za drugi dejt mora biti dovoljno seksi da ga ponosno pokažete - ukaže li se za tim prilika ili potreba. Ili ako nita drugo, onda zato da se u njemu osjećate iznimno poželjno. Stvari su se vjerojatno zahuktale i oboje osjećate jaku seksualnu privlačnost. No, ne pretjerujte. Sado-mazo kompleti, gaćice s rupom na sredini ili potpuno prozirni grudnjak mogao bi ostaviti pogrešan dojam. Te su stvari za par među kojim već vlada sigurnost i povjerenje. Ili za one koji su se upoznali na nekoj seks aplikaciji. Zato vam za treći dejt predlažemo klasični komplet u crnoj ili blijedoružičastoj nijansi, možda trendovskoj zelenoj ili tamnoplavoj, ukrašen čipkom. Svakako izbjegavajte rublje koje asocira na dječje, poput grudnjaka i gaćica s cvjetnim printom ili ukrašeno junacima iz crtića. I ne strahujte hoće li se, dođe li do seksa, razočarati jer vaša guza nije baš toliko obla koliko se činila, a grudi toliko velike. Desi li se seks, on će biti previše uzbuđen i sretan da bi se zamarao detaljima.

RUBLJE ZA TREĆI DEJT

To je to. Velike su šanse da će vaša simpatija tog dana vidjeti vaše donje rublje. Sad je trenutak da posjetite omiljenu trgovinu i odaberete novi komplet u kojem ćete se osjećati kao diva. Neka bude atraktivan i seksi, ali s mjerom. Do trećeg dejta vjerojatno ćete sa svojom simpatijom pričati o svemu i svačemu pa možda saznate i što ga „pali“- voli li posebno neku boju, modni stil ili tip žene. Ako vam je spominjao retro ljepotice a la Ava Gardner i Sophia Lauren, retro rublje pravi je izbor. Ako je pak pohvalio smjelost Kylie Jenner, onda će ga oduševiti minijaturni grudnjak u kombinaciji s tangama. Naravno, najvažnije je da se vi osjećate dobro u rublju koje ćete odabrati. Ponekad to znači odjenuti stil rublja koji inače nosimo, a ponekad kupiti nešto sasvim drugačije i nama neuobičajeno. Kao i u svemu drugom u životu, i u odabiru donjeg rublja, naposlijetu sve je stvar trenutka i emocije. Želimo vam nezaboravni dejt!

FOTO: Profimedia

body-alma-ras-natali.jpg

Happy grudnjak 2.jpg

Nedjelja Ponedjeljak Utorak Srijeda Četvrtak Petak Subota Siječanj Veljača Ožujak Travanj Svibanj Lipanj Srpanj Kolovoz Rujan Listopad Studeni Prosinac